Holje Gym


Välkommen till vår nya hemsida:

www.holjegym.se

Tel: 0454-480 23Vi bjuder på de bästa förutsättningarna för att du skall lyckas uppnå dina mål med din träning.

För styrketräningen har vi en komplett maskinpark från Nordic Gym, givetvis finns även fria vikter och hantlar.

Konditionsträningen kan du variera stort då vi har både löparband, trampmaskiner, roddmaskiner och motionscyklar. Allt samlat i en 350 kvm stor, ljus och fräsch lokal.

På vår hemsida hittar allt det nödvändiga du behöver veta om träning i vårt gym. Skulle du trots allt ha några frågor går det bara att kontakta oss.

Välkommen än en gång! vi håller till i Motionshallen bredvid ridhuset.


Historia
Holje Gym grundades redan 1992 som en sektion i föreningen Olofströms Fritidsklubb och drivs som en ideell förening. Planeringen av lokalen började redan 1987. Efter många studiebesök på andra gym började uppbyggnaden och införskaffandet av träningsmaskiner. Befintliga omklädningsrum och duschmöjligheter byggdes om och ventilationsanläggning installerades.

1992 invigdes gymet och två år senare valdes den första gymstyrelsen med Esa Syri som ordförande. Den drivande kraften bakom detta, såsom allt annat i Olofströms Fritidsklubb, var Eve Peter.

I början var gymet enbart en styrketräningslokal, men den har efter hand även kompletterats med konditionsmaskiner, såsom trampmaskiner och motionscyklar av spinningmodell. Medlemsantalet ökar för varje år som går och därav har gymets yta ökats i fyra olika utbyggnader. Den sista utbyggnaden med ett etageplan invigdes under mars 2005, nu är den totala träningsytan på över 350 kvadratmeter.HoljeGym
holjegym.se
Olofströms Fritidsklubb,
Tel: 0454 480 23